Abonnementen

Abonnementen en overige dienstverlening

Hieronder vind je een overzicht van mijn abonnementen en andere vormen van mijn begeleiding.

Staat jouw vorm van begeleiding er niet bij of heb je andere wensen, neem contact met mij op om jouw ideeën te bespreken.

Bij een reisafstand van >10 km enkele reis vanaf Nieuw-Vennep wordt € 0,19  per km in rekening gebracht. De hieronder vermelde tarieven zijn exclusief deze reiskosten.

Abonnement Basis

Intake en 6 persoonlijke consulten bij je thuis

€ 350,00 (incl. BTW)

Dit abonnement heeft als looptijd maximaal 12 weken. Consulten worden wekelijks of om de week ingepland en is (met name) een prima keuze als je een paar kilo af wilt vallen of als je een korte periode wat advies en steun nodig hebt bij het afvallen.

Na de uitgebreide intake en het analyseren van het ingevulde eetdagboek en de ingevulde vragenlijst stel ik voor jou een op maat gemaakt behandelplan samen. Dit behandelplan bestaat onder andere uit voorgeschreven dagmenu’s inclusief makkelijke recepten. Deze dagmenu’s zijn goed toepasbaar in jouw dagelijkse leven. Adviezen op het gebied van voeding, gezondheid, beweging en het overbrengen van kennis met betrekking tot een meer gezonde lifestyle en personal coaching.

Het persoonlijke behandelplan bevat een realistisch stappenplan met bijbehorend tijdspad gericht op het behalen van je (eind)doel.

Wekelijks of om de week bespreken we samen bij je thuis eventuele knelpunten en overige hulpvragen.

Gedurende de periode van het abonnement, ben ik per e-mail, chat, WhatsApp of telefoon bereikbaar voor vragen, advies of gewoon een steuntje in de rug.

Start direct

Abonnement Compleet

Intake en 10 persoonlijke consulten bij je thuis

€ 500,00 (incl. BTW) 

Dit abonnement heeft als looptijd maximaal 20 weken. Consulten worden wekelijks of om de week ingepland. Door de duur van dit abonnement, is deze zeer geschikt als je wat meer kilo’s wilt afvallen of als het afvallen moeizaam gaat.

Na de uitgebreide intake en het analyseren van het ingevulde eetdagboek en de ingevulde vragenlijst stel ik voor jou een op maat gemaakt behandelplan samen. Dit behandelplan bestaat onder andere uit meerdere voorgeschreven dagmenu’s inclusief makkelijke recepten. Deze dagmenu’s zijn goed in je dagelijkse leven toe te passen. Adviezen op het gebied van voeding, gezondheid, beweging, overbrengen van kennis met betrekking tot een meer gezonde lifestyle en personal coaching.

Het persoonlijke behandelplan bevat een realistisch stappenplan met bijbehorend tijdspad gericht op het behalen van je (eind)doel.

Wekelijks of om de week bespreken we samen bij je thuis eventuele knelpunten en overige hulpvragen.

Gedurende de periode van het abonnement, ben ik per e-mail, chat, WhatsApp of telefoon bereikbaar voor vragen, advies of gewoon een steuntje in de rug.

Start direct

Los consult

Je kunt alleen losse consulten afnemen als er een intake heeft plaatsgevonden.

€ 50,00 (incl. BTW) 

Een los consult kan goed werken als je bijvoorbeeld liever geen abonnementen afneemt, of je niet voor langere tijd wilt vastleggen. Je bent altijd welkom om op een later tijdstip in de begeleiding toch te kiezen voor een abonnement met een aangepast tarief.

In een consult bespreken we samen je voortgang en eventuele knelpunten. We kijken of je op koers ligt, waar het goed gaat, wat je moeilijk vindt, of hoe je met bepaalde situaties om kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan feestjes of een vakantie in het vooruitzicht.

Specifieke vragen over bijvoorbeeld een bepaald artikel/voedingsmiddel of nieuwsbericht ontvang ik graag per e-mail, zodat ik je een terugkoppeling hierover kan geven in ons consult.

Een los consult mag wekelijks, maar ook maandelijks afgenomen worden. Je bepaalt zelf wat je prettig vindt of hoe vaak je mijn begeleiding wilt.

Start direct

Vergoeding Zorgverzekeraar

Food Happiness Eetcoach is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Voor u als cliënt betekent dit dat de kwaliteit van de begeleiding en van de voedingsadviezen gewaarborgd is.

Bijkomend voordeel van dit lidmaatschap is dat begeleiding door Food Happiness (gedeeltelijk) vergoed wordt vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Uw consulten bij Food Happiness zijn dan ook niet van invloed op uw eigen risico.

Welke zorgverzekeraars de begeleiding (gedeeltelijk) vergoeden kunt u hier nakijken.

 

Intake

€ 75,00 (incl. BTW) 

Voorafgaand aan de intake houd je maximaal een week een eetdagboek bij. In dit eetdagboek schrijf je op (zonder schaamte!) wat je op een dag eet en drinkt. Alles noteer je (ook een koekje of zak chips). Belangrijk is dat je gelijk opschrijft wat je op dat moment eet of drinkt, anders is de kans groot dat je iets vergeet op te schrijven.

Ook vul je een uitgebreide vragenlijst in. De vragenlijst bevat vragen over je leefsituatie, gezondheid, leefstijl, voeding et cetera. Beide formulieren zijn voor mij belangrijk ter voorbereiding op de intake. Deze vindt bij je thuis plaats.

We nemen samen de formulieren door en ik stel eventueel nog wat aanvullende vragen, want hoe meer informatie ik van je heb, hoe beter mijn advies bij je persoonlijke situatie en voorkeuren zal aansluiten. Ik heb mijn weegschaal bij me en zal wat metingen verrichten.

Aan het einde van de intake geef je aan welke vorm van begeleiding je van mij wilt en plannen we samen het 1ste consult in.

Start direct

Eenmalig voedingsadvies

€ 150,00 (incl. BTW) 

Een eenmalig voedingsadvies kan je helpen meer inzicht te krijgen in je eetpatronen, eetgewoontes, valkuilen of bijvoorbeeld “verkeerde” gedachten die je hebt over bepaalde voedingsstoffen of voedingsmiddelen. Een voedingsadvies kan er ook voor zorgen dat je creatiever wordt in het koken of het bedenken van maaltijden.

Bij een eenmalig voedingsadvies heb ik van jou een volledig ingevuld eetdagboek van maximaal een week en een ingevulde vragenlijst nodig.

Ik kom eenmalig bij je thuis en in dit consult bespreken we je hulpvraag en nemen we samen je eetdagboek en vragenlijst door. Waarschijnlijk heb ik nog veel meer vragen voor je, want ik zal veel informatie van je nodig hebben om een volledig en voor jou op maat geschreven voedingsadvies te kunnen maken waar je veel aan zult hebben. Het voedingsadvies ontvang je in de vorm van een PDF rapportage per e-mail.

Mocht je na dit advies besluiten om ook voor begeleiding te willen kiezen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Start direct

Voor bedrijven

Uurtarief € 60,00 (excl. BTW)

Food Happiness Eetcoach is ook zakelijk inzetbaar en zeker interessant voor organisaties die zich bezighouden met vitaliteit van hun werknemers.

U kunt terecht bij Food Happiness voor:

  • Voedingsadvies werknemer individueel
  • Voedingsadvies werknemer groepsverband
  • Advies en begeleiding bij het afvallen individueel
  • Advies en begeleiding bij het afvallen in groepsverband
  • Workshop afgestemd op uw organisatie
  • Analyse lunchaanbod bedrijfsrestaurant

Geïnteresseerd?

Bel gelijk of stuur mij een bericht, dan bespreken we de mogelijkheden en maak ik een offerte op maat of plannen we een afspraak om verder te praten.

Neem direct contact op

Ben je er klaar voor en heb je er zin in?