Emotie-eten de baas begeleiding

Emotie-eten de baas, dat lukt jou ook!

Uitgeteld lig je op de bank met maar één gedachte: ik moet zoet, chocola, NU! Na een zware werkdag is eerst een halve zak chips nodig om tot rust te komen. Herken je deze situaties?
Dit soort snoep- en snaaibuien zijn funest voor je zelfvertrouwen en je gewicht. Wil jij het emotie-eten blijvend onder controle krijgen? Nooit meer op dieet? Dan help ik je graag in dit proces.

Als Emotie-eten de baas specialist© van www.emotie-etendebaas.nl  laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. Via een 7-stappen plan ervaar je hoe je je behoefte aan rust of waardering kunt bevrediging zonder naar troosteten te grijpen. Hiermee krijg jij je snoepbuien definitief onder controle.

In de begeleiding volgen we het 7-stappen plan dat beschreven staat in het boek “Liefde in plaats van chocola”, van Fenna Janssen, diëtist-therapeut en eigenaar van www.emotie-etendebaas.nl.

Herken jij jezelf als jojoër? Heb je al bewezen dat je goed kunt afvallen, maar kom je weer aan bij tegenslag, verdriet of stress? Dan is het tijd te stoppen met lijnen en het emotie-eten stap voor stap aan te pakken. Honderden vrouwen is het al gelukt het emotie-eten onder controle te krijgen. Dat lukt jou dus ook! 

Hoe kan ik je begeleiden:

Via een workshop Emotie-eten de baas (meld je hieronder gelijk aan)
Via individuele begeleiding (zie onderstaand)

Individuele begeleiding:

 Wil jij graag:

  • Stap voor stap gezonder gaan leven? Omdat het gewoon heerlijk is om fit genoeg te zijn om te kunnen doen wat je graag doet!
  • Je meer bewust worden van je eetpatronen?
  • Het emotie-eten onder controle krijgen?
  • Een stimulans om dagelijks te bewegen, zodat je je energieker en sterker voelt?
  • Geleidelijk én blijvend gewicht verliezen, in plaats van snel afvallen en daarna weer aankomen met rente?

Dan is de Emotie-eten de baas aanpak passend voor jou.

Hoe ziet jouw leven er uit over 5 jaar? Ben je dan fit, gezond, zonder diabetes en met een keurige bloeddruk? Koop je weer leuke kleren en ben je trots op jezelf? Is het gelukt om je werk te blijven doen? Sport of zwem je met je (klein)kinderen?

De aanpak van Emotie-eten de baas is geschikt voor mensen die serieus aan de slag willen om in een jaar blijvend af te vallen, gezonder en fitter te worden en om definitief het emotie-eten en jo-jo-en onder controle te krijgen.

Begeleiding vindt plaats bij je thuis of via skype. Woon je ver van Nieuw-Vennep en wil je toch graag persoonlijk begeleid worden? We voeren dan individuele gesprekken via Skype, met ondersteuning van email-contact. Ook voor mensen met een erg volle agenda die graag frequent gemotiveerd willen worden.

Individuele intensieve begeleiding betekent:
Doelen stellen – plannen maken – acties uitvoeren – belemmeringen wegwerken – successen vieren – onderliggende patronen veranderen – volhouden en nog meer succes behalen

Klik hier voor informatie over tarieven.  

 

 

Doe de gratis Emotie-eten test

Schrijf je nu in voor de workshop Emotie-eten de baas

 

TIJDSTIP: 19.30 – 21.30 uur
LOCATIE: Buurthuis Het Contact, Sandestein 42 Nieuw-Vennep
DATA: Zie aanmeldformulier
KOSTEN: € 25,- Als je met zijn tweeën komt, is de tweede persoon gratis. Vermeld dit wel even bij vragen/opmerkingen op dit formulier.
LET OP: Betaling van de workshop dient uiterlijk twee (werkdagen) voor aanvang workshop bijgeschreven te zijn op rekeningnummer NL51 KNAB 0257 2604 47 t.n.v. Food Happiness Eetcoach

In 7 stappen emotie-eten de baas! Meld je hierboven via het formulier aan voor de workshop of klik hieronder voor het versturen van je vraag

Gerelateerde artikelen

Het is weer MAANDAG!

Het is weer MAANDAG!

  Het is weer MAANDAG! Voel je je SCHULDIG omdat je in het weekend te veel wijn, croissants, chocola of koolhydraten hebt genomen? Besluit je nu op WILSKRACHT om weer STRENG aan de slag te gaan? Om te kiezen voor een ZERO alcohol, zero koolhydraten, zero...