Gratis inloopspreekuur van Food Happiness Eetcoach

Loop even binnen tijdens het gratis inloopspreekuur van Food Happiness Eetcoach.

Hoe verlaag ik de drempel voor toekomstige klanten om contact met mij op te nemen vraagt gewichtsconsulent Sabine van der Pels, eigenaar van Food Happiness Eetcoach zich af.
Het idee om een inloopspreekuur te houden kwam hierdoor eigenlijk als vanzelf vertelt Sabine van der Pels. Ik ben toen rond gaan kijken in Getsewoud om een locatie te vinden die geschikt is, laagdrempelig en goed bereikbaar.

Buurthuis Het Contact, Sandestein 42 in Nieuw-Vennep bleek een schot in de roos en na een kort bezoek en leuk gesprek met beheerder Petra Zwetsloot was het snel geregeld.

Waarom een inloopspreekuur vraag je je misschien af? Sabine antwoordt: ‘Ik denk dat er in Nieuw-Vennep en omgeving best wat inwoners zijn die graag wat aan hun overgewicht willen doen, maar liever niet bij een sportschool, in groepsverband of online’. Door middel van het inloopspreekuur kunnen zij laagdrempelig kennis met mij maken en ik kan uitleggen hoe ik dan kan helpen.

Tijdens het inloopspreekuur kun je ook een lichaamsmeting laten uitvoeren, of vragen stellen over gezonde voeding, gezond gewicht, overgewicht et cetera. Er liggen, naast informatieve folders, ook leuke recepten van heerlijke gerechten die makkelijk te bereiden zijn en voorbeeld dagmenu’s om mee te nemen.

Wil je weten hoe Food Happiness Eetcoach (www.food-happiness.nl) jou kan helpen wat overgewicht kwijt te raken op een prettige manier waarbij je nog steeds lekker eet?
Of wil je weten hoe je lekker en snel kan koken zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes?

Ik vertel je hier graag meer over tijdens het inloopspreekuur op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur bij Buurthuis Het Contact, Sandestein 42 in Nieuw-Vennep data: 2, 9, 16, 23 november.

Graag tot ziens bij het inloopspreekuur!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share This