MAANDAG BEGIN IK ….

De zomervakantie zit er helaas voor velen weer op en het is terug naar het ‘normale’ ritme.

Dit valt vaak niet mee, zeker niet wat eten en drinken betreft.

In de vakantie ben je net wat losser en kook je wat minder, drink je vaak een wijntje of ander lekker alcoholisch drankje meer en komen de hapjes, chips, kazen en andere lekkernijen vaker op tafel na een stranddag of andere leuke vakantieactiviteit.

Ook het sporten blijft vaak wat achterwege in de vakantie.

Als je dan weer thuis bent, krijg je als beloning na die heerlijke vakantie een minder blij gevoel van het te hoge getal op de weegschaal.

Herkenbaar? Voor mij helaas wel. Ik ben ervaringsdeskundige in het jojoën en ik heb in het verleden vaak met lood in mijn schoenen voor de weegschaal gestaan na terugkomst van een vakantie.

Dit was dan ook vaak een moment voor mij om dan maar weer op dieet te gaan. Vaak was er op dat moment weer wat nieuws op de markt, want ik was (en ben) niet de enige die deze strategie volgt. (Veel vnl. dames gaan op dieet na terugkomst van een vakantie).

Met deze strategie bedoel ik jojoën, het volgen van een dieet om daarna vervolgens weer terug naar het oude eetpatroon te gaan en weer in gewicht aan te komen.

Nu, een aantal jaren verder weet ik inmiddels dat het ook anders kan. GELUKKIG!

Hoe?

Ik heb de opleiding gewichtsconsulent gevolgd en ik ben dat wat ik in de opleiding leerde in praktijk gaan brengen. Ik heb mezelf gecoacht. (Practice what you preach).

Dit heeft ertoe geleid dat ik geen diëten meer hoef te volgen. Sterker nog, ik eet meer én lekkerder dan vroeger en ik blijf op gewicht. Ook na een vakantie!

Voor mij geen maandag begin ik meer! NOOIT meer.

Dit heerlijke gevoel, deze bevrijding wil ik andere dames ook laten ervaren.

Mijn kennis en eigen ervaring gebruik ik nu om voornamelijk dames van 35 – 65 jaar met ditzelfde probleem (jojoën) te coachen.

In mijn trajecten leer ik jou hoe je op een prettige en eenvoudige manier af kunt vallen met lekker en gezond eten. Ja ook je gezin kan gewoon mee-eten.

Je kunt mijn methode je leven lang toepassen, want het is geen dieet.

Ook hoef je tijdens een traject niet drie à vier keer per week intensief te sporten.

Dus wil je graag wat kilo’s afvallen met normaal, gezond en lekker eten en daarna ook graag voor de lange termijn op gewicht blijven?

Laat mij je adviseren dan gaat het je dit keer voorgoed lukken! Contactgegevens   

Lieve groet,
Sabine van der Pels
Je persoonlijke Eetcoach van Food Happiness

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share This