Particulieren

Resultaat

Door het op maat geschreven voedingsadvies te volgen, bereik je op een eenvoudige en prettige manier mooi resultaat.

Betrouwbaar

Privacy staat bij mij hoog in het vaandel! Ik werk AVG proof en behandel alles wat je me vertelt vertrouwelijk.

Kwaliteit

Door mijn lidmaatschap bij de BGN is kwaliteit van mijn adviezen gewaarborgd.

Voor particulieren

Als je op één of meerdere vragen ja kunt antwoorden dan is een voedingsadvies en/of privé begeleiding van de ‘Eetcoach’ van Food Happiness misschien wel wat voor jou:

 • Wil je wat kilo’s afvallen?
 • Wil je op gewicht blijven en niet meer een dieet volgen?
 • Wil je je fit(ter) voelen?
 • Wil je meer energie?
 • Wil je weer lekker in je vel zitten?
 • Wil je wat gezonder gaan eten?
 • Wil je inspiratie om gezond èn lekker te eten?

Er is tegenwoordig veel te doen over (gezonde) voeding en er is ook een overvloed aan producten, we leven in een ‘foodjungle’. Je hoeft maar je deur uit te stappen en je kunt bijna op iedere hoek wel iets kopen. Om maar niet te beginnen over wat je allemaal thuis kan laten bezorgen.

Niet zo gek als je een beetje in de war raakt en het niet meer zo goed weet als het om voeding en gezond eten gaat.

 • Het kan zijn dat je in het verleden diverse diëten gevolgd hebt waarbij je bepaalde producten niet mocht eten, of je moest bepaalde combinaties van voedingsmiddelen tot je nemen en nu weet je niet meer precies wat nu goed voor je is of wat juist niet goed voor je is. 
 • Misschien weet je niet zo goed meer hoeveel je nu eigenlijk kunt/mag eten op een dag zonder dat je aankomt in gewicht.
 • Of vraag je je af hoe eet je nu eigenlijk gezond? Wat is dat nu precies?
 • En hoe kun je nu afvallen door middel van lekker eten op een gezonde manier met een blijvend resultaat?

Kortom er kunnen veel verschillende aanleidingen zijn of vragen die bij je spelen, waardoor je eigenlijk wel op zoek bent naar een goed advies, of misschien wil je wel privébegeleiding en coaching.

Gelukkig zijn er professionals zoals de ‘Eetcoach’ die je weer op het goede pad kunnen helpen door middel van goede, eenvoudige en heldere adviezen en het geven van de juiste informatie over voeding.

De adviezen van de ‘Eetcoach’ zorgen ervoor dat je dagelijks alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Je eet gezond én lekker en indien nodig of gewenst verlies je de overtollige kilo’s blijvend op een prettige manier.

Werken aan een gezondere versie van jezelf!

Abonnementen en tarieven

Hieronder vind je een overzicht van mijn abonnementen, tarieven en andere vormen van mijn begeleiding.

Staat jouw vorm van begeleiding er niet bij, neem contact met mij op om jouw ideeën te bespreken.

 

Intake en 6 persoonlijke consulten bij je thuis.

Dit abonnement heeft als looptijd maximaal 12 weken. Consulten worden wekelijks of om de week ingepland en dit is (met name) een prima keuze als je een paar kilo af wilt vallen of als je een korte periode wat advies en steun nodig hebt bij het afvallen.

Na de uitgebreide intake en het analyseren van het ingevulde eetdagboek en de ingevulde vragenlijst stel ik voor jou een op maat gemaakt behandelplan samen. Dit behandelplan bestaat onder andere uit adviezen op het gebied van voeding, gezondheid, beweging, actualiteiten en eventueel lekkere en makkelijke dag- of weekmenu’s.

Het persoonlijke behandelplan bevat een realistisch stappenplan met bijbehorend tijdspad gericht op het behalen van je (eind)doel.

Wekelijks of om de week bespreken we samen bij je thuis eventuele knelpunten en overige hulpvragen.

Gedurende de periode van het abonnement, ben ik per e-mail,  WhatsApp, sms of telefoon bereikbaar voor vragen, advies of gewoon een steuntje in de rug.

Prijs € 350,00 (incl. BTW)
Reiskosten à € 0,19 per km worden vanaf >10 km enkele reis vanaf Nieuw-Vennep in rekening gebracht

 

Start direct

Intake en 10 persoonlijke consulten bij je thuis.

Dit abonnement heeft als looptijd maximaal 20 weken. Consulten worden wekelijks of om de week ingepland. Door de duur van dit abonnement, is dit zeer geschikt als je wat meer kilo’s wilt afvallen of als het afvallen moeizaam gaat.

Na de uitgebreide intake en het analyseren van het ingevulde eetdagboek en de ingevulde vragenlijst stel ik voor jou een op maat gemaakt behandelplan samen. Dit behandelplan bestaat onder andere uit adviezen op het gebied van voeding, gezondheid, beweging, actualiteiten en eventueel dag- of weekmenu’s.

Het persoonlijke behandelplan bevat een realistisch stappenplan met bijbehorend tijdspad gericht op het behalen van je (eind)doel.

Wekelijks of om de week bespreken we samen bij je thuis eventuele knelpunten en overige hulpvragen.

Gedurende de periode van het abonnement, ben ik per e-mail, chat, WhatsApp of telefoon bereikbaar voor vragen, advies of gewoon een steuntje in de rug.

Prijs € 500,00 (incl. BTW)
Reiskosten à € 0,19 per km worden vanaf >10 km enkele reis vanaf Nieuw-Vennep in rekening gebracht

 

Start direct

Gerelateerde artikelen

MAANDAG BEGIN IK ….

MAANDAG BEGIN IK ….

  De zomervakantie zit er helaas voor velen weer op en het is terug naar het ‘normale’ ritme.Dit valt vaak niet mee, zeker niet wat eten en drinken betreft.In de vakantie ben je net wat losser en kook je wat minder, drink je vaak een wijntje of ander lekker...

Wat doet vet met je lichaam?

Wat doet vet met je lichaam?

  Wat is vet Vet is een voedingsstof en een bron van energie, vitamine A, vitamine D, vitamine E en essentiële vetzuren. Er bestaat onverzadigd en verzadigd vet. Vet in voedingsmiddelen bestaat altijd uit een combinatie van beide. Het vervangen van verzadigd vet...

Zijn koolhydraten slecht voor je?

Zijn koolhydraten slecht voor je?

  Koolhydraten heb je in allerlei vormen die voorkomen in allerlei voedingsmiddelen. Ze dragen allemaal bij aan onze gezondheid, op verschillende manieren. Koolhydraten geven je energie om te denken, praten, bewegen, enzovoorts. Vooral voor de hersenen en rode...