Zomerkilo’s

Resultaat

Door het op maat geschreven voedingsadvies te volgen, zul je een mooi resultaat bereiken.

Betrouwbaar

Privacy staat bij mij hoog in het vaandel! Ik werk AVG proof en behandel alles wat je me vertelt vertrouwelijk.

Kwaliteit

Door mijn lidmaatschap bij de BGN is kwaliteit van mijn adviezen gewaarborgd.

Het zomerkilo’s programma

Heb je ook zo genoten van de zomer? Wat is dit toch een heerlijke tijd. Warm, zonnig, zwoel. Fantastisch!

Tijdens de zomermaanden en zeker met mooi weer is het soms lastig de juiste keuzes te maken.

Een gezonde, snelle en vooral lekkere maaltijd bedenken. De boodschappen hiervoor gaan doen. De maaltijd gaan koken in je snikhete keuken en dan neerploffen op je bank.
Of
Je pakt samen met vrienden of je partner een terrasje met een verkoelend drankje en als vanzelfsprekend blijf je gelijk wat eten die zwoele avond op het terras. Wel zo makkelijk.

Tijdens de zomermaanden of tijdens je zomervakantie ben je niet zo bezig met calorieën of gezond eten, verantwoorde keuzes, aankomen of afvallen. Je bent aan het genieten van deze heerlijke tijd. Ook denk je bij zomer aan lichte maaltijden, salades, grillen en visgerechten.

Kortom, je zou het niet verwachten, maar na de zomer zijn er toch veel mensen waarbij de broek of rok meer knelt dan aan het begin van de zomer.

Heb jij hier ook last van en zou je wel wat kilo’s willen afvallen of wil je fit de winter in?

Kijk bij abonnementen wat ik je te bieden heb en welke vorm het beste bij jou past. Start direct of neem contact met me op, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Start vandaag nog met het zomerkilo’s programma!

Abonnementen en tarieven

Hieronder vind je een overzicht van mijn abonnementen, tarieven en andere vormen van mijn begeleiding.

Staat jouw vorm van begeleiding er niet bij, neem contact met mij op om jouw ideeën te bespreken.

 

Intake en 6 persoonlijke consulten bij je thuis.

Dit abonnement heeft als looptijd maximaal 12 weken. Consulten worden wekelijks of om de week ingepland en dit is (met name) een prima keuze als je een paar kilo af wilt vallen of als je een korte periode wat advies en steun nodig hebt bij het afvallen.

Na de uitgebreide intake en het analyseren van het ingevulde eetdagboek en de ingevulde vragenlijst stel ik voor jou een op maat gemaakt behandelplan samen. Dit behandelplan bestaat onder andere uit adviezen op het gebied van voeding, gezondheid, beweging, actualiteiten en eventueel lekkere en makkelijke dag- of weekmenu’s.

Het persoonlijke behandelplan bevat een realistisch stappenplan met bijbehorend tijdspad gericht op het behalen van je (eind)doel.

Wekelijks of om de week bespreken we samen bij je thuis eventuele knelpunten en overige hulpvragen.

Gedurende de periode van het abonnement, ben ik per e-mail,  WhatsApp, sms of telefoon bereikbaar voor vragen, advies of gewoon een steuntje in de rug.

Prijs € 350,00 (incl. BTW)
Reiskosten à € 0,19 per km worden vanaf >10 km enkele reis vanaf Nieuw-Vennep in rekening gebracht

 

Start direct

Intake en 10 persoonlijke consulten bij je thuis.

Dit abonnement heeft als looptijd maximaal 20 weken. Consulten worden wekelijks of om de week ingepland. Door de duur van dit abonnement, is dit zeer geschikt als je wat meer kilo’s wilt afvallen of als het afvallen moeizaam gaat.

Na de uitgebreide intake en het analyseren van het ingevulde eetdagboek en de ingevulde vragenlijst stel ik voor jou een op maat gemaakt behandelplan samen. Dit behandelplan bestaat onder andere uit adviezen op het gebied van voeding, gezondheid, beweging, actualiteiten en eventueel dag- of weekmenu’s.

Het persoonlijke behandelplan bevat een realistisch stappenplan met bijbehorend tijdspad gericht op het behalen van je (eind)doel.

Wekelijks of om de week bespreken we samen bij je thuis eventuele knelpunten en overige hulpvragen.

Gedurende de periode van het abonnement, ben ik per e-mail, chat, WhatsApp of telefoon bereikbaar voor vragen, advies of gewoon een steuntje in de rug.

Prijs € 500,00 (incl. BTW)
Reiskosten à € 0,19 per km worden vanaf >10 km enkele reis vanaf Nieuw-Vennep in rekening gebracht

 

Start direct

Voorafgaand aan de intake houd je maximaal een week een eetdagboek bij. In dit eetdagboek schrijf je op (zonder schaamte!) wat je op een dag eet en drinkt. Alles noteer je (ook een koekje of zak chips). Belangrijk is dat je gelijk opschrijft wat je op dat moment eet of drinkt, anders is de kans groot dat je iets vergeet op te schrijven.

Ook vul je een uitgebreide vragenlijst in. De vragenlijst bevat vragen over je leefsituatie, gezondheid, leefstijl, voeding et cetera. Beide formulieren zijn voor mij belangrijk ter voorbereiding op de intake. Deze vindt bij je thuis plaats.

We nemen samen de formulieren door en ik stel eventueel nog wat aanvullende vragen, want hoe meer informatie ik van je heb, hoe beter mijn advies bij je persoonlijke situatie en voorkeuren zal aansluiten. Ik heb mijn weegschaal bij me en zal wat metingen verrichten.

Aan het einde van de intake geef je aan welke vorm van begeleiding je van mij wilt en plannen we samen het 1ste consult in.

Prijs € 75,00 (incl. BTW)
Reiskosten à € 0,19 per km worden vanaf >10 km enkele reis vanaf Nieuw-Vennep in rekening gebracht

 

Start direct

Je kunt alleen losse consulten afnemen als er een intake heeft plaatsgevonden. De consulten zijn bij je thuis.

Een los consult afnemen als vorm van begeleiding kan goed werken als je bijvoorbeeld liever geen abonnementen afneemt. Je bent altijd welkom om op een later tijdstip in de begeleiding toch te kiezen voor een abonnement met een aangepast tarief.

In een consult bespreken we samen je voortgang en eventuele knelpunten. We kijken of je op koers ligt, waar het goed gaat, wat je moeilijk vindt, of hoe je met bepaalde situaties om kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan feestjes of een vakantie in het vooruitzicht.

Specifieke vragen over bijvoorbeeld een bepaald artikel/voedingsmiddel of nieuwsbericht ontvang ik graag per e-mail, zodat ik je een terugkoppeling hierover kan geven in ons consult.

Een los consult mag wekelijks, maar ook maandelijks afgenomen worden. Je bepaalt zelf wat je prettig vindt of hoe vaak je mijn begeleiding wilt.

Prijs € 50,00 (incl. BTW)
Reiskosten à € 0,19 per km worden vanaf >10 km enkele reis vanaf Nieuw-Vennep in rekening gebracht

 

Start direct

Een eenmalig voedingsadvies kan je helpen meer inzicht te krijgen in je eetpatronen, eetgewoontes, valkuilen of bijvoorbeeld “verkeerde” gedachten die je hebt over bepaalde voedingsstoffen of voedingsmiddelen. Een voedingsadvies kan er ook voor zorgen dat je creatiever wordt in het koken of het bedenken van maaltijden.

Bij een eenmalig voedingsadvies heb ik van jou een volledig ingevuld eetdagboek van maximaal een week en een ingevulde vragenlijst nodig.

Ik kom eenmalig bij je thuis en in dit consult bespreken we je hulpvraag en nemen we samen je eetdagboek en vragenlijst door. Waarschijnlijk heb ik nog veel meer vragen voor je, want ik zal veel informatie van je nodig hebben om een volledig en voor jou op maat geschreven voedingsadvies te kunnen maken waar je veel aan zult hebben. Het voedingsadvies ontvang je in de vorm van een PDF rapportage per e-mail.

Mocht je na dit advies besluiten om ook voor begeleiding te willen kiezen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Prijs € 125,00 (incl. BTW)
Reiskosten à € 0,19 per km worden vanaf >10 km enkele reis vanaf Nieuw-Vennep in rekening gebracht

 

Start direct

Food Happiness Eetcoach is ook zakelijk inzetbaar en zeker interessant voor organisaties die zich bezighouden met vitaliteit van hun werknemers.

U kunt terecht bij Food Happiness voor:

  • Voedingsadvies werknemer individueel
  • Voedingsadvies werknemer groepsverband
  • Advies en begeleiding bij het afvallen individueel
  • Advies en begeleiding bij het afvallen in groepsverband
  • Workshop afgestemd op uw organisatie
  • Analyse lunchaanbod bedrijfsrestaurant

Geïnteresseerd?

Bel of zend mij een bericht, dan bespreken we de mogelijkheden en maak ik een offerte op maat of plannen we een afspraak om verder te praten.

Uurtarief € 60,00 (excl. BTW)
Reiskosten € 0,19 per km

 

Neem direct contact op

Gerelateerde artikelen

Happy Food abonnement

  De hele maand januari biedt Food Happiness Eetcoach het tijdelijke abonnement Happy Food aan voor € 500,- inclusief BTW (te betalen in termijnen achteraf). Hieronder een voorbeeld van de avondgerechten zoals Food Happiness Eetcoach deze aan een klant zou kunnen...

Sabine de gewichtsconsulent

  Dit keer een persoonlijk verhaal met een informatief tintje. Elke dag geniet ik er nog van dat ik een manier heb gevonden om lekker en gezond te eten en netjes op gewicht te blijven. Wat ben ik blij dat ik toentertijd de opleiding gewichtsconsulent...